Možnosti

Poslední příspěvky


Problémy, připomínky, tipy

ilustrace

Diskuze ohledně fungování stránek. Narazili jste na nějaký problém? Nemůžete něco najít? Něco Vám tady chybí? Dejte vědět - popřemýšlím, opravím, poradím či vylepším.

Pro přidání nového vzkazu je třeba se přihlásit.



KatangaKatanga
14.1.2011 6:52
Nevím, Pawuku, když se přihlásím, tak mám možnost vidět stále stav hlasování pro DM - akorát lezu přes sekci, jako bych chtěla hlasovat znovu, akorát nehlasuji - stejně na to není přístup :)
Pokud tedy ale nemyslíš zobrazení zpětně, i v dalších měsících. Což, jak se teď zpětně dívám, tak asi ano. A není to špatný nápad..
PawukPawuk
12.1.2011 17:59
Když už zme v těch DM, nešlo by nějak taky vidět jak jsou na tom ostatní? Zjeví se mi to jen když hlasuju, ale pak už není přístup. Kolikrát je to těsné už když posílám hlas...kdo ví jak se přehoupnou hlasy v ostatních místech během posledních pár dnů.. Chci říct, že i druhé a třetí místo velice potěší. Nemusí bít označené, ale vyhledatelné . Dík ,snad sem nezprznil dotaz :-)
PawukPawuk
11.1.2011 10:36
Šlo mi to políčko zaškrtnout v Zimomřivé, ale neodesílal sem to. :-) Zkoušel sem to zaškrtnout, protože se mi tam vůbec objevilo, jindy tam u mého není nic.
ilustraceilustrace
11.1.2011 9:42
Pawuk: Takže říkáš, že bylo možné svůj obrázek přímo zaškrtnout? Ve výběru je vidět vždycky, ale políčko by mělo být neaktivní. Kdyžtak, prosím, ještě nějaké podrobnosti :) Tenhle měsíc to šlo taky? Díky moc.
ilustraceilustrace
11.1.2011 9:34
Pawuk: Opravdu? Tohle je za normálních okolností ošetřené, to by byl průšvih. Ale kouknu do databáze, jestli toho někdo náhodou nevyužil a kdyžtak pořádně otestuju. Jedině mě napadá, že by to byl zas důsledek přelomu roku - někteří si možná všimli, že na přechodnou dobu nebylo hlasování ani možné..
ilustraceilustrace
11.1.2011 9:31
Lottie: Hlasovat znovu nejde, jen to tak vypadá navenek. Upozornění se objeví až po opětovném odeslání a body se samozřejmě nepřičtou. To je čistě problém naprogramování, chtěla jsem to původně upravit, ale pozapomněla. Takže děkuju za upozornění, kouknu na to..
PawukPawuk
11.1.2011 8:34
No fakt, já si nebyl jistý, ale jak píše Lottie. Taky sem si mohl minulý měsíc dát svůj vlastní obrázek, jako dílo měsíce. Někde se stala chyba.
LottieLottie
11.1.2011 6:40
Všimla jsem si dobře, že můžeme jednomu obrázku udělovat body víckrát? Možná je to můj špatný postřeh, ale koukám, že u obrázků, u kterých si jsem jistá, že jsem je nějak bodově hodnotila, tam mám znovu možnost udělovat body.
Nebylo by lepší, kdyby se mi tam v takovém případě objevilo upozornění, že jsem v minulosti již body udělila? A samozřejmě i po přihlášení později.. Mě to pak mate a já nemám přehled koho jsem bodovala a koho ne.
Pokud je to tak schválně, tak to se omlouvám za připomínku... já jen, že mě to trochu zarazilo - takhle by mohli někteří házet furt dokola body jednomu obrázku, ať už schválně nebo omylem.